Kahve falında güneş gözlük görmek

Kahve falında güneş gözlük görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, malının da eksilmeyeceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Kahve falında güneş gözlük gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeli, mümkünde evde vakit geçirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında beyaz güneş gözlüğü görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, insanlar tarafından tanınacağına rivayet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü kırılmak moralinin yerine geleceğine, belalardan korunacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü denemek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü satmak güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına işarettir.

Kahve falında güneş gözlüğü tamir ettirmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek istediği gibi hareket edeceğine, zorlukların giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güneş gözlük almak sıkıntılarına ortak olacağına, rahatsızlık duyulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top