AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli göl görmek

Kahve falında kirli göl görmek

Kahve falında kirli göl görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir karar verileceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kirli göl gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı bir seviye yukarı taşıyabileceğiniz seçeneklere sahipsiniz.

Kahve falında kirli göle girmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli göl görmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine inanılır.

Kahve falında kirli gölde yüzdüğünü görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine alamet eder.

Kahve falında kirli gölde yüzmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli göle düşmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gölün üzerinde uçmak iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, onları okula göndereceğine delalettir.

Kahve falında karlı göl görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında gölde yüzdüğünü görmek çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir