AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli elbise yıkamak

Kahve falında kirli elbise yıkamak

Kahve falında kirli elbise yıkamak kısmetinin bollaşacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli elbise yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı yük ya da sorumlulukları üzerinize almak zorunda değilsiniz veya üzerinizde olanlardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kirli elbise yıkamak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında kirli elbiseyi yıkamak sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli suda çamaşır yıkamak kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında kirli yerleri yıkamak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kirli çorap yıkamak geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına işarettir.

Kahve falında ayak kiri yıkamak hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kirli gömlek yıkamak aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli çarşaf yıkamak işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, kısmetlerin azalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir