AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli gömlek yıkamak

Kahve falında kirli gömlek yıkamak

Kahve falında kirli gömlek yıkamak mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine işarettir.

Kahve falında kirli gömlek yıkamak gördüyseniz:

  • İstikrarı korumanız olumlu sonuçlar doğuracağa benziyor.

Kahve falında kirli gömlek yıkamak gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakası kirli gömlek görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalettir.

Kahve falında kirli beyaz gömlek görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gömleğinin kirlendiğini görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gömlek yakasını kirli görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kirli gömlek yakası görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli gömlek giymek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kirli gömlek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, neşe içinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir