AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece mezara gitmek

Kahve falında gece mezara gitmek

Kahve falında gece mezara gitmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gece mezara gitmek gördüyseniz:

  • Bazı olayların keyifli taraflarıyla uğraşmaya başlayabilirsiniz ya da önünüze daha keyifli projeler veya işler gelebilir.

Kahve falında gece mezara gitmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında gece mezarlıkta olmak huzurunun artacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında gece mezarlıktan geçmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gece mezarlıkta yürümek yokluğun biteceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gece mezarlıkta uyumak ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine delalettir.

Kahve falında gece mezarlıkta dolaşmak maddi olanakların artacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında gece mezarlıkta gezmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gece mezarlıkta dua etmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir