AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin mezarına gitmek

Kahve falında ölmüş birinin mezarına gitmek

Kahve falında ölmüş birinin mezarına gitmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, başarıların çoğalacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin mezarına gitmek gördüyseniz:

  • Bilginizi paylaşmaktan, yardımcı olmaktan kaçınmamanız bazı alanlarda ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında gece mezara gitmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında akşam mezarlığa gitmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, hastalıklara şifa bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlığa gitmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa gidip ağlamak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlığa gitmek dua okumak rakiplerini geride bırakacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına inanılır.

Kahve falında mezarlığı gitmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa gidip dua etmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar gitmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir