AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin adet kanı görmek

Kahve falında erkeğin adet kanı görmek

Kahve falında erkeğin adet kanı görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, yüzünün de güleceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin adet kanı gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren tavsiyeler söz konusu olabilir.

Kahve falında erkeğin adet kanı görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında adet kanı yıkadığını görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında adet kanının elbiseye bulaştığını görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, birçok engelin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında adet kanı görmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, onun her zaman başında olacağına delalettir.

Kahve falında adet kanını yıkamak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adet kanının bulaştığını görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının adet kanını temizlemek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında adet kanı temizlemek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir