AnaSayfa / Genel / Kahve falında adete girmek

Kahve falında adete girmek

Kahve falında adete girmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kazancın daha da artacağına, kazançlı işlere gireceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adete girmek gördüyseniz:

  • Aslında onun kasıtlı bir haraketi olmayabilir.

Kahve falında adete girmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adetliyken camiye girmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında adetliyken denize girmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında iki adet yılan görmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adet pedi görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalette adet kanı görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında eşini adetli görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında adet bezi yıkamak yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir