Kahve falında iki adet ay görmek

Kahve falında iki adet ay görmek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, belalara denk gelmeyeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki adet ay gördüyseniz:

  • Beklenmedik tepkiler gösterebilir, biran içine kapanıkken, bir başka an aşırı aktif olabilirsiniz.

Kahve falında iki adet ay görmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında adet olduğu görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kızın adet olduğunu görmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, çok büyük destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının adet olduğunu görmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kıtlığın meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında adet görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin adet olduğunu görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına işarettir.

Kahve falında kızını adetli görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında adet kanaması olmak kısmetlerinin her daim açık olacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top