AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli bulanık su görmek

Kahve falında kirli bulanık su görmek

Kahve falında kirli bulanık su görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, gözden düşeceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kirli bulanık su gördüyseniz:

  • Sosyal yardım işleriniz, sosyal arkadaşlıklarınız veya iş hayatınız açısından önemli bir aylık sürece giriyorsunuz.

Kahve falında bulanık kirli su görmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında kirli bulanık su görmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına işarettir.

Kahve falında bulanık yağmur suyu görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suların üstünden atlamak ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine delalettir.

Kahve falında bulanık suya girmemek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık suyu geçmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına yorulur.

Kahve falında bulanık suyu görmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık su yüzmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir