AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede kayıkla gezmek

Kahve falında derede kayıkla gezmek

Kahve falında derede kayıkla gezmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, insanların güvenini kazanacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, inancının eksileceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derede kayıkla gezmek gördüyseniz:

  • Herşeyi son derece kolaylaştıracak olan buluş veya fikirler üretmeniz mümkündür.

Kahve falında derede kayıkla gezmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına yorulur.

Kahve falında derede kayık görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine tabir olunur.

Kahve falında nehirde kayıkla gezmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, şansın kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde kayıkla gezmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında kayıkla gezmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında kayıkla denizde gezmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda kayıkla gezmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında deniz üzerinde kayıkla gezmek küslerin ve dargınların barışacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir