AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede çok balık görmek

Kahve falında derede çok balık görmek

Kahve falında derede çok balık görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi yorulur.

Kahve falında derede çok balık gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmek etrafınızdaki değişikliklerle başa çıkmanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında dere ve balık görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık derede balık tutmak yeni iş kollarına girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Kahve falında derede çok balık görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına işarettir.

Kahve falında derede balık görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında derede yüzen balık görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine işarettir.

Kahve falında akan derede balık görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dereden elle balık tutmak mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derede balık avlamak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir