AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli bez görmek

Kahve falında kirli bez görmek

Kahve falında kirli bez görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli bez gördüyseniz:

  • İlerlemenizi sağlayabilecek, kaçınılması veya reddedilmesi zor teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında kirli adet bezi görmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli bez görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında kirli bez yıkamak büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli bebek bezi değiştirmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, yarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli bebek bezi görmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında kirli sofra bezi görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının adet bezini görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında bezle yer silmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir