AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının adet bezini görmek

Kahve falında başkasının adet bezini görmek

Kahve falında başkasının adet bezini görmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, arabuluculuk yapılacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, tabiri caizse can bulacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının adet bezini gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, karşı cinsten bir sürü kimse olabilir.

Kahve falında adet bezleri görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adet bezi görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz adet bezi görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında adetli bez görmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında adet bezini yıkamak hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adetli bezi görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında adet bezi değiştirmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında adet bezi yıkamak Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir