AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli bavul görmek

Kahve falında kirli bavul görmek

Kahve falında kirli bavul görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, durulacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına delalettir.

Kahve falında kirli bavul gördüyseniz:

  • Öğrenci olanlar, derslerine daha fazla önem verebilirler.

Kahve falında kirmizi bavul görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kirli bavul görmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında büyük bavul görmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında boş bavul görmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük siyah bavul görmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında birinin elinde bavul görmek sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında turuncu bavul görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini bavulla görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, bir süre bu durumun devam edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir