AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bavul görmek

Kahve falında büyük bavul görmek

Kahve falında büyük bavul görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, haklılığının anlaşılacağına, hak yolunu bulacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında büyük bavul gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Kahve falında büyük bavul görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük siyah bavul görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bavulla yolculuk yapmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bavul görmek kazancının azalacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bavulunu alıp gitmek herkesin desteğinin alınacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bavulla yola çıkmak kişinin zor günlerden geçeceğine, moralinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında dağınık bavul görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında bavul unutmak kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir