AnaSayfa / Genel / Kahve falında su akan dere görmek

Kahve falında su akan dere görmek

Kahve falında su akan dere görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su akan dere gördüyseniz:

  • Maddi imkanlarınızı kullanarak hayatınızda fark yaratabilirsiniz ya da maddi koşullara bağlı yaratabileceğiniz farkları çevrenize göstermek isteyebilirsiniz.

Kahve falında derede akan su görmek sermaye elde edeceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında akan dereden su içmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına delalet eder.

Kahve falında dereden akan su görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında su akan dere görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında çok su akan dere görmek yalnız hissetmeye, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan su dere görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gür akan dere görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında tersine akan dere görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir