AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırışık görmek

Kahve falında kırışık görmek

Kahve falında kırışık görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırışık gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerlemek için elinizdeki verileri, kaynakları veya olanakları bir kez daha gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında yüzünü kırışık görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, güç ve kudret kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde kırışık görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, işlerinin rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kırışık görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırışık gömlek giymek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında kırışık para görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kırışık perde görmek komşular tarafından kötülenileceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırışık gelinlik görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, sevdiğini söyleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzünü kırışık görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir