AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde kırışık görmek

Kahve falında yüzünde kırışık görmek

Kahve falında yüzünde kırışık görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde kırışık gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkabilecek her şeye hazırlıklısınız veya kolayca uyum sağlayabilirsiniz.

Kahve falında yüzünde kırışık görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünün kırışık olduğunu görmek bolluk ve bereket göreceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünü kırışık görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında yüzü kırışık görmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde kırışıklık görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünü kırışık görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü kırışık görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kırışık yüz görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, her zaman hürmet göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir