AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırışık yüz görmek

Kahve falında kırışık yüz görmek

Kahve falında kırışık yüz görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Kahve falında kırışık yüz gördüyseniz:

  • Takdir görmediğiniz hissine kapılabilirsiniz, geçici bir durum önemsemeyin.

Kahve falında yüzü kırışık görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, işlerin de hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzünü kırışık görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünü kırışık görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde kırışık görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde kırışıklık görmek evlerine dünürcü geleceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kırışık yüz görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünün kırışık olduğunu görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kendi yüzünü kırışık görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir