AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi yüzünü kırışık görmek

Kahve falında kendi yüzünü kırışık görmek

Kahve falında kendi yüzünü kırışık görmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında kendi yüzünü kırışık gördüyseniz:

  • Olumlu enerjiniz imajınızı güçlendirmenizi sağlamakla kalmayıp, şikayet etmek veya eleştirmek yerine, çözümler sunmanız nedeniyle herkesin olaylara daha olumlu bakmasını sağlayabilir.

Kahve falında kendi yüzünü kırışık görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine yorulur.

Kahve falında birinin yüzünü kırışık görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, işlerinin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırışık yüz görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü kırışık görmek hasretlerin biteceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde kırışık görmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün kırışık olduğunu görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzü kırışık görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde kırışıklık görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir