AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırışık gömlek görmek

Kahve falında kırışık gömlek görmek

Kahve falında kırışık gömlek görmek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalet eder.

Kahve falında kırışık gömlek gördüyseniz:

  • Seyahat esnasında romantik fırsatlar yakalama ihtimaliniz var.

Kahve falında kırışık gömlek görmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına delalet eder.

Kahve falında kırışık gömlek giymek ticaret ehli kimse olacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kırışık gömlek görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kırışık perde görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırışık pantolon giymek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine işarettir.

Kahve falında kendi yüzünü kırışık görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında kırışık görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, hayır dualarına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kırışık görmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir