AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırışık çamaşır görmek

Kahve falında kırışık çamaşır görmek

Kahve falında kırışık çamaşır görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kırışık çamaşır gördüyseniz:

  • Gözlerin üzerinize çevrilmesi pek çok kişinin aksine sizi rahatsız edeceğe benziyor.

Kahve falında kırışık çamaşır görmek başarılarının takdir edileceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünü kırışık görmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında kırışık pantolon görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında yüzü kırışık görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında kırışık görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kırışık yüz görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde kırışıklık görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırışık perde görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir