AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde kırışıklık görmek

Kahve falında yüzünde kırışıklık görmek

Kahve falında yüzünde kırışıklık görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kırışıklık gördüyseniz:

  • Durum incelemesi yapmalı, ihtiyatlı davranmalısınız.

Kahve falında yüzünün kırışık olduğunu görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına delalettir.

Kahve falında birinin yüzünü kırışık görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında yüzünü kırışık görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde kırışık görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü kırışık görmek hikmet sahibi olacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine işarettir.

Kahve falında kırışık yüz görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde kırışıklık görmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına delalettir.

Kahve falında kendi yüzünü kırışık görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir