AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırışık pantolon görmek

Kahve falında kırışık pantolon görmek

Kahve falında kırışık pantolon görmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kendi patronu olacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına işarettir.

Kahve falında kırışık pantolon gördüyseniz:

  • Kendi düşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında kırışık pantolon giymek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına delalettir.

Kahve falında kırışık pantolon görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yüzünü kırışık görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırışık gelinlik görmek işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırışık gömlek giymek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında kırışık elbise görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi yüzünü kırışık görmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünün kırışık olduğunu görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir