AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü kırışık görmek

Kahve falında yüzü kırışık görmek

Kahve falında yüzü kırışık görmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, ölümcül hastalıklara işaret, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hep dua edeceğine inanılır.

Kahve falında yüzü kırışık gördüyseniz:

  • Yanlız kararsız oluşunuz ufak aksaklıklar çıkartabilir.

Kahve falında yüzünün kırışık olduğunu görmek kendisini işine veremeyeceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzünü kırışık görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına işarettir.

Kahve falında yüzünü kırışık görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine işaret eder.

Kahve falında kendi yüzünü kırışık görmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kırışıklık görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, çaresiz hallere düşeceğine delalettir.

Kahve falında kırışık yüz görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yüzünde kırışık görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında yüzü kırışık görmek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir