AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenlerden çıktığını görmek

Kahve falında merdivenlerden çıktığını görmek

Kahve falında merdivenlerden çıktığını görmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, sağlıklı bir kişi olmaya, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden çıktığını gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konuların ciddiye alınması gerekiyor.

Kahve falında merdivenden inip çıktığını görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, içebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenlerden çıktığını görmek sevinç ve mutluluğa, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında tahta merdiven çıktığını görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına yorulur.

Kahve falında başkasının merdiven çıktığını görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven inip çıktığını görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdiven çıktığını görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına işarettir.

Kahve falında merdivene çıktığını görmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında birinin merdiven çıktığını görmek hayırlı bir evlat olacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir