AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam vazolar görmek

Kahve falında cam vazolar görmek

Kahve falında cam vazolar görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, verilen sözlerin tutulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, gücünün azalacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam vazolar gördüyseniz:

  • Dramatik gösteriler söz konusu olabilir.

Kahve falında camdan vazo görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında cam vazo kırmak çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam vazolar görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık cam vazo görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam vazo almak karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, güllük gülistanlık olacağına işarettir.

Kahve falında cam vazo görmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam vazoda çiçek görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, geçim derdinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında cam vazo hediye almak zor bir döneme girileceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir