AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış vazo görmek

Kahve falında kırılmış vazo görmek

Kahve falında kırılmış vazo görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, gönül kapılarını açacağına, aç kalacağına yorulur.

Kahve falında kırılmış vazo gördüyseniz:

  • İnatçı olmanız veya uzlaşmaya yanaşmamanız durumunda kazanmanız zor olabilir.

Kahve falında kırılan vazo görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine delalet eder.

Kahve falında kırılmış vazo görmek falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında vazoya çiçek koymak daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, girilen yolda zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında vazo içinde gül görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında değerli vazo görmek istediği oranda da eğleneceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vazolar görmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında büyük cam vazo görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında vazoda papatya görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, zahmete ve derde düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir