AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılan gözlük görmek

Kahve falında kırılan gözlük görmek

Kahve falında kırılan gözlük görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına, hep dinç ve genç kalacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, sorunları başarıyla çözmeye, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, kaybettiği şeyi bulmasına tabir olunur.

Kahve falında kırılan gözlük gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olmanız herkes açısından daha faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek sevineceğine ve mutlu olacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına delalettir.

Kahve falında gözlüğünün kırıldığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Kahve falında gözlük camı kırılması görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kırılmış gözlük görmek kazancının tükenmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlük camının kırılması görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü kırıldığını görmek refah düzeyinin artacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında gözlüğünün kırılmasını görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, yaşama hevesinden olacağına yorulur.

Kahve falında kendi gözlüğünün kırıldığını görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir