AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş gözlüğü kırıldığını görmek

Kahve falında güneş gözlüğü kırıldığını görmek

Kahve falında güneş gözlüğü kırıldığını görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü kırıldığını gördüyseniz:

  • İş bölümü yapmak olası sorunların önüne geçebilir.

Kahve falında güneş gözlüğü kırıldığını görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına delalettir.

Kahve falında güneş gözlüğünün kırıldığını görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü kırılmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında güneş gözlüğü takmak onların başarıları ile gururlanacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında güneş gözlüğü satın aldığını görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü bulmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına yorulur.

Kahve falında güneş gözlüğü takan birini görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir