AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobada ısınmak

Kahve falında sobada ısınmak

Kahve falında sobada ısınmak stresten uzaklaşacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, hanesine bolluk geleceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında sobada ısınmak gördüyseniz:

  • Farklı bir pozisyon dikkatinizi çekebilir.

Kahve falında soba ısınmak atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına yorulur.

Kahve falında sobadan ısınmak sıkıntılarını aşacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sobanın yanında ısınmak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sobada ısınmak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sobayla ısınmak hastalıklarının da şifasını bulacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateş yakıp ısınmak hileli bir işle karşılaşılacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında güneşte ısınmak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşle ısınmak aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir