AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür soba görmek

Kahve falında kömür soba görmek

Kahve falında kömür soba görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, anne babaya müjde verileceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kömür soba gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin istek veya ihtiyaçlarının eğlencenizi bozma ihtimali olabilir.

Kahve falında kömür soba görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine işaret eder.

Kahve falında kömür sobası kurmak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına delalettir.

Kahve falında yanan sobaya kömür atmak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sobaya kömür atmak kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kömür sobası yakmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sobaya odun kömür atmak atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sobada kömür görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine alamet eder.

Kahve falında soba kömür görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir