AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık silah görmek

Kahve falında kırık silah görmek

Kahve falında kırık silah görmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, yenileceğine, sorunlarının sona ereceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine inanılır.

Kahve falında kırık silah gördüyseniz:

  • Bazı kişilere soracak çok fazla sorunuz olabilir.

Kahve falında kırık silah görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık cep telefonu görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kırık saz görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kırık diş görmek kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında kırık saat camı görmek yeni şeyler keşfedeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine inanılır.

Kahve falında ucu kırık bıçak görmek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişe kırığı görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kırık kalp görmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir