AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık kalp görmek

Kahve falında kırık kalp görmek

Kahve falında kırık kalp görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık kalp gördüyseniz:

  • Parasal açıdan oldukça şanslı bir durumdasınız.

Kahve falında kırık kalp görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalpli altın yüzük görmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde kalp taşımak basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalp kırmak iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalp şeklinde ayna görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalp gözü görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kalp krizinden ölmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, hastalıkların haneden uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında kalbe bıçak saplamak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir