AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık diş görmek

Kahve falında kırık diş görmek

Kahve falında kırık diş görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, çok büyük yenilikler yapacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, mal mülk sahibi olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına, epey bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık diş gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı huzursuzluklarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında kırık diş görmek yanlış bir karar verileceğine, kişinin başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerini kırık görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında dişleri kırık görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık diş fırçası görmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde kırık diş görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında ağızda kırık diş görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diş kırık görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık diş çekmek zor günler geçirileceğine, yokluk içine düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir