AnaSayfa / Genel / Kahve falında ucu kırık bıçak görmek

Kahve falında ucu kırık bıçak görmek

Kahve falında ucu kırık bıçak görmek haneye bereket geleceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, büyük borçlara girmeyeceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında ucu kırık bıçak gördüyseniz:

  • Tasarladığınız şeyleri kendi başınıza ya da tecrübesiz biriyle yapmanız pek kolay değildir.

Kahve falında ucu kırık bıçak görmek kurulu düzenin yıkılacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ucu kırık kalem görmek hayattan yana yüzünün güleceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ucu kırık makas görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ucu kırık anahtar görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında kırık kalem ucu görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sapı kırık bıçak görmek rütbe alacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına delalettir.

Kahve falında kırık bıçak görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına tabir olunur.

Kahve falında iki uçlu bıçak görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir