AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık şemsiye görmek

Kahve falında kırık şemsiye görmek

Kahve falında kırık şemsiye görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık şemsiye gördüyseniz:

  • Dürüst olmamanız durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında kırık şemsiye görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şemsiye kırmak kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şemsiye dağıtmak istenen herşeye kavuşulacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şemsiye almak işlerinin kolaylaşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz şemsiyesi görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiyeyi kaybetmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında uçan şemsiye görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şemsiye satmak fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir