AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye kırmak

Kahve falında şemsiye kırmak

Kahve falında şemsiye kırmak dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, meşakkate düşeceğine, kısmetlerin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiye kırmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmek için gerekli desteğe sahipsiniz.

Kahve falında şemsiyeyi kırmak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiye kırmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalet eder.

Kahve falında birinin elinde şemsiye görmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine inanılır.

Kahve falında şemsiye görmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük şemsiye görmek duygularının ön plana çıkacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiyeyi unutmak eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına yorulur.

Kahve falında mavi renk şemsiye görmek makam ve rütbe edineceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı şemsiye açmak her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, doğruluğu bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir