AnaSayfa / Genel / Kahve falında saz almak

Kahve falında saz almak

Kahve falında saz almak ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında saz almak gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken veya yavaşlatan konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında sazın kırıldığını görmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında saz kursuna gitmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının saz çaldığını görmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saz çalanı görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında saz çalıp türkü söylemek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin saz çaldığını görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saz çalınmasını görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış saz görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir