AnaSayfa / Genel / Kahve falında saz dinlemek

Kahve falında saz dinlemek

Kahve falında saz dinlemek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, her şeyin ters gideceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, geleceğinin parlak olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında saz dinlemek gördüyseniz:

  • Söz konusu kimsenin yardımı, çok kısa bir süre içinde size çok gerekli olabilir.

Kahve falında saz dinlemek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saz çalan birini görmek takdir edileceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında saz çalarken görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde saz görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının saz çaldığını görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında saz almak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saz yapmak girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının saz çaldığını görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir