AnaSayfa / Genel / Kahve falında porselen tabak satın almak

Kahve falında porselen tabak satın almak

Kahve falında porselen tabak satın almak çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında porselen tabak satın almak gördüyseniz:

  • Unutmayın ki, söylenen sözler her zaman arkalarında derin manalar barındırmazlar.

Kahve falında porselen tabak satın almak geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında porselen tabak hediye almak geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında porselen tabak görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında porselen tabak kırmak görmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, borçlarını bitireceğine delalet eder.

Kahve falında porselen tabak kırmak sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırılmış porselen tabak görmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında porselen tabak almak fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında porselen tabak aldığını görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir