AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenleri uçarak çıkmak

Kahve falında merdivenleri uçarak çıkmak

Kahve falında merdivenleri uçarak çıkmak sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenleri uçarak çıkmak gördüyseniz:

  • Tanışacağınız yeni kişiler veya çizeceğiniz yön parlak bir geleceğe işaret ediyor.

Kahve falında merdivenleri uçarak çıkmak temiz ve yeni bir sayfa açacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden uçarak inmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenleri uçarak inmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında merdivenden uçarak inmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında uçarak ağaca çıkmak sorunlarından arınacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenlere çıkmak kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek merdivene çıkmak fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında ağaç merdiven çıkmak aile bireylerinden biri ile tartışacağına, prestij kaybı yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir