AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulakta arı görmek

Kahve falında kulakta arı görmek

Kahve falında kulakta arı görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulakta arı gördüyseniz:

  • Odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında kulakta arı görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işçi arı görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, özlemlerini bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında arı olmak sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli arı görmek zenginlik elde edeceğine, edilen duaların kabul edileceğine inanılır.

Kahve falında arı sesi duymak işlerinin bollaşacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arı öldürmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında arı sokmak horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arı oğulu yakalamak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir