AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağının yara olduğunu görmek

Kahve falında kulağının yara olduğunu görmek

Kahve falında kulağının yara olduğunu görmek fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret eder.

Kahve falında kulağının yara olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı istek veya ihtiyaçlarınızı ön planda tutmanız görev ya da sorumluluklarınızı ihmal etmenize neden oluyor olabilir.

Kahve falında kulağında yara görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında kulak yarası görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulağından yaralanmak kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, evini ve ailesini unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağı yara görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, strese gireceğine, gergin olacağına delalettir.

Kahve falında kulakta yara görmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında kulağın yara olduğunu görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya tabir olunur.

Kahve falında kulağının yara olduğunu görmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında kulak arkasında yara görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir