AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağının çekildiğini görmek

Kahve falında kulağının çekildiğini görmek

Kahve falında kulağının çekildiğini görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalet eder.

Kahve falında kulağının çekildiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuların bir kenara itilmesi problemleri büyütebilir.

Kahve falında kulağının çekildiğini görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına işarettir.

Kahve falında kulağı çekilmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin çekildiğini görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, dertlerinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş etinin çekildiğini görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çekilmiş fotoğraf görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına delalettir.

Kahve falında kameraya çekildiğini görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denize çekilmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında azı dişinin çekildiğini görmek bazen de rahat geçeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir