AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık köprü görmek

Kahve falında kırık köprü görmek

Kahve falında kırık köprü görmek daha rahat bir hayatı olacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, yeni bir ev alınacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık köprü gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeden önce sonuçlarını hesaplamanızda fayda var.

Kahve falında kırık köprü görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık köprüden geçmek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine alamet eder.

Kahve falında köprünün ortasında durmak haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında yıkılan köprü görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına işaret eder.

Kahve falında köprü çıkmak aileye büyük bir ev alınacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında köprü üzerinde olmak yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına inanılır.

Kahve falında büyük köprü görmek ticaretin önünün açılacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine delalet eder.

Kahve falında köprü resmi görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, büyük paralar kazanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir