AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprü çıkmak

Kahve falında köprü çıkmak

Kahve falında köprü çıkmak büyük bir ikilemde kalacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, saygısını toplayacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köprü çıkmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmanın, düzenlemenin ya da iş birliğinin bozulması bazı amaçlarınıza ulaşıp ulaşamayacağınız konusunda şüpheye düşmenize neden olabilir.

Kahve falında köprüden çıkmak ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında köprü çıkmak sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, makbul olan mallar edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köprüye çıkmak dertlerinin bitip huzura ereceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz üzerinde köprü görmek hem itibar edineceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında istanbul köprüsünü görmek üzüntülü haberler alacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köprü altında olmak ağır günler geçireceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalet eder.

Kahve falında köprüden zor geçmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına yorulur.

Kahve falında köprü yaptırmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir