AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprü resmi görmek

Kahve falında köprü resmi görmek

Kahve falında köprü resmi görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, sevdiği birine hediye alacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, tamamlanmadan kalacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine yorulur.

Kahve falında köprü resmi gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşebilir veya işinizi ilgilendiren aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında köprü resmi görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına yorulur.

Kahve falında yıldız resmi görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tren resmi görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında bebeklik resmini görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen bir kişinin resmini görmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine işarettir.

Kahve falında ev resmi çizmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret eder.

Kahve falında akrabanın resmini görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, tatsızlık olacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlikli resmini görmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir