AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük köprü görmek

Kahve falında büyük köprü görmek

Kahve falında büyük köprü görmek malını ve canını emniyete alacağına, çok hayırlı şeylere, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük köprü gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamam olarak kurtulabilirsiniz.

Kahve falında büyük bir köprüden geçmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük köprü görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine inanılır.

Kahve falında deniz üstündeki köprüden geçmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında eski bir köprü görmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında köprü yapıldığını görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırat köprüsünden düşmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprü yaptığını görmek eğlenceli günler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında köprüde namaz kılmak uğradığı zararları telafi edeceğine, itibar kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir